Alkemor’s Tower

Betsoft Gaming lenge nok produserer hvert spor, endre hver av dem til perfeksjon. Et eksempel på en slik lang, men vellykket utgivelse kan være en spilleautomat Alkemor Tårnet.

BESKRIVELSE av spilleautomater ALKEMOR’S TOWER
Emnet for Alkemor Tårnet video slot er mye brukt av produsenter av spilleautomater, er det magi. Veiviseren heter Alkemor er hovedpersonen, han bor i en fjern tårnet, som ytrer merkelig spell et ukjent språk og gjør hva han vil. Generelt, den vanlige liksom en magiker.
SPILLE
Som alltid i sporene av Betsoft, er det Gamble i automatmarkedet Alkemor Tårnet. Den er tilgjengelig på knappen Dobling der du har å velge krone eller mynt. Hvis du vinner, dobler du innsatsen din hvis du mister – miste. Mest interessant er at antall ganger som du kan sette penger er ubegrenset!
JACKPOT i spilleautomaten ALKEMOR’S TOWER
Den dyreste kombinasjon i sporet er 1.750 mynter eller oversettes til den virkelige penger – $ 17 500. I de beste omstendigheter i rikelig jokersymboler og vellykket arrangement av karakter med bildet av en veiviser, kan du vinne opp til $ 4,2 millioner!
Utfallet av gjennomgangen av video slots ALKEMOR’S TOWER
I konklusjonen, ser vi at automatmarkedet Alkemor Tårnet er en verdig etterfølger av Gypsy Rose fra Betsoft, som har like mange muligheter til å vinne. Denne spilleautomater på nett gratis allerede blitt svært populære blant online kasino og selvfølgelig sine brukere. Samtidig taket, store jackpotten og en god avkastning i regionen på 96-97% gjør denne enheten svært attraktiv for spillere.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *